MojAndroid

Včerajší deň považujeme vo svete Androidu za veľmi významný. Na konferencii Google I/o 2014 bolo predstavených mnoho noviniek, vrátane vývojárskej verzie nového Androidu L, upraveného systému pre nositeľné zariadenia Android Wear až po Android Auto či Android TV. Hlavnú prednášku bolo možné sledovať na živo prostredníctvom služby Youtube, no v prípade, že ste ju zmeškali alebo ste boli zaneprázdnení iným programom, môžete si pozrieť záznam udalosti.

Celý program predstavenia trvá takmer 3 hodiny a môžete si ho pozrieť priamo na videu nižšie. V prípade, že patríte k tej časti komunity, ktorá si o novinkách radšej prečíta, nasledujúci TIP poukazuje na zoznam všetkých článkov zo včerajšej Keynote.

Náš tip
Všetky novinky z konferencie Google I/O 2014

26.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+