MojAndroid

Aj vy každé ráno nadávate pri rozmotávaní zauzlených slúchadiel? Nie ste sami. Rovnaký problém má väčšina majiteľov klasických káblových slúchadiel. Riešením sú bezdrôtové slúchadlá s pripojením Bluetooth, ktoré však nemusia každému vyhovovať svojou veľkosťou. Aj tieto okolnosti viedli bývalých zamestnancov spoločností Nokia a Sony k vytvoreniu slúchadiel Earin. Tie sú naozaj miniatúrne a ponúkajú pripojenie Bluetooth bez akýchkoľvek káblov. Každé zo slúchadiel má vlastný Bluetooth prijímač aj batériu, takže ich stačí spárovať s mobilným zariadením a pustiť hudbu.

earin-1

http://www.youtube.com/watch?v=5lF3U3dyn2k

Batérie v slúchadlách vydržia na jedno nabitie 3 hodiny. Výrobca k nim však priloží púzdro so samostatnou batériou, ktorá slúchadlá automaticky po vložení dobije. Energiu potrebnú na prevádzku slúchadiel tak budete nosiť vždy so sebou a stačí, aby ste celé “púzdro” nabili raz za pár dní. Hoci ide zatiaľ iba o koncept na stránke Kickstarter, slúchadlá Earin zaujali množstvo technologických fanúšikov a pri priaznivej finančnej podpore by sa už do niekoľkých mesiacov mohli dostať na medzinárodný trh. Ich cena je stanovená na približne 170 amerických dolárov.

Zdroj: Kickstarter

18.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+