MojAndroid

V sobotu 31. mája sa v meste Žilina konalo ďalšie stretnutie fanúšikov mobilných technológií Orange Android Roadshow 2014. Účastníci mali možnosť vyskúšať si najlepšie zariadenia na trhu a rôzne ďalšie produkty partnerov ESET, HTC, Lenovo, Samsung, Sony, Tatra Banka a ďalších. Úspech zožali aj inteligentné okuliare Google Glass, ktoré si mohol každý vyskúšať na vlastnej koži. Po zaujímavých prednáškach sme už tradične vyžrebovali výhercov hodnotných cien. Spoločne sme tak prežili skvelý deň s Androidom.

Ďakujeme všetkým za účasť, výhercom ešte raz blahoželáme. Zároveň vás pozývame aj na ďalšie stretnutie Orange Android Roadshow v Bratislave, ktoré je už zajtra 14.júna 2014. Zaregistrovať sa môžete na stránke www.AndroidRoadshow.sk

Aby sme získali spätnú väzbu aj z vašej strany, rozhodli sme sa pripraviť dotazník, ktorý nám pomôže akciu ešte viac zlepšiť po organizačnej ako aj obsahovej stránke. Napíšte nám, ako sa vám akcia páčila. Vyhrať môžete 5 x navigáciu Sygic v hodnote 80 EUR.

=> Dotazník: Aká bola akcia v Žiline?  <=

A pripravili sme si pre vás aj krátky video záznam, ďalšie fotky ešte doplníme.

Náš tip
FOTOGALÉRIA: Orange Android Roadshow 2014 Žilina

Náš tip
ORANGE Android Roadshow 2014: ďalšia akcia bude 14.júna, exkluzívne novinky iba v Bratislave!

13.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+