MojAndroid

V sobotu 31. mája sa v Žiline stretli fanúšikovia mobilných technológií na obľúbenej akcii Orange Android Roadshow 2014. Návštevníci si mohli vyskúšať tie najlepšie zariadenia na trhu a rôzne produkty partnerov ESET, HTC, Lenovo, Samsung, Sony a Tatra Banka. K dispozícii boli aj inteligentné okuliare Google Glass, ktoré si mohol každý vyskúšať. Podobne ako aj po minulé obdobia, Android Roadshow sme spojili s oslavou narodenín, takže Žilinčania si mohli pochutnať aj na Android torte. V závere sme žrebovali výhercov hodnotných cien. Spoločne sme tak prežili skvelý deň s Androidom.

Ďakujeme všetkým za účasť, výhercom ešte raz blahoželáme a tešíme sa na ďalšiu Orange Android Roadshow Bratislave v sobotu 14.júna 2014.

Orange Android Roadshow 2014 Zilina 72
Narodeninová torta

Žrebovanie a výhercovia

Za niektoré fotografie ďakujeme fanúšikovi P. Vrbinárovi.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+