MojAndroid

Gods Among Us

V hre sa stretnú v súboji niekoľkí bohovia. Práve vy budete jedným z nich a čo iné ako víťazstvo je vašou prioritou. Nebude to však také jednoduché, do boja si totiž budete musieť zvoliť tú správnu taktiku, aby ste dokázali poraziť všetkých protivníkov. Na výber máte v hre aj akýsi bonus bojovníkov, ku ktorým patrí Superman, Joker, či Batman. Za získané peniaze si svojich hrdinov navyše môžete vylepšovať, alebo dokonca kupovať iných. Tých si potom počas hry budete meniť podľa potreby. Ak vás hra zaujala, zamierte pomocou nižšie priloženého odkazu do obchodu Google Play, kde si ju môžete stiahnuť zdarma.

Injustice: Gods Among Us - screenshot

Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma

Racing Rivals

Hra CSR Racing nemala dlhú dobu konkurencieschopného protivníka. To sa však zmenilo s príchodom Racing Rivals, ktorá ponúka rovnaké, ak nie ešte väčšie množstvo zábavy. Aj tu sú pointou preteky typu “Drag”, a teda šprintu na krátku vzdialenosť. Postaví sa proti vám automaticky ovládaný protivník, ktorého musíte správnym preraďovaním poraziť. So svojim základným autom to však bude skutočne ťažké. Aj preto máte možnosť za získané peniaze vylepšovať svoj vozový park, prípadne autá úplne obmieňať.

Racing Rivals - screenshot

Verzia: 6.5.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 6.5.1
Aktuálna cena: Zdarma

Worms 3

Pamätáte si ešte na známu hernú sériu Worms z desktopovej verzie? Ak áno, poteší vás správa, že práve Worms 3 sa konečne objavil v obchode Google Play. Kto si na hru nepamätá, alebo ju nepozná, tak ja len v krátkosti pripomeniem, že vašou úlohou bude streľbou zničiť všetky nepriateľské červíky, pričom dôležitým faktorom je správny odhad balistickej krivky. K dispozícii máte aj niekoľko druhov červíkov: vojak, prieskumník, zdravotník, či ťažkoodenec. Azda jedinou nevýhodou by mohla byť cena, ktorá sa zastavila na čísle 3,99 €. Jedným dychom je však nutné dodať, že Worms 3 za tie peniaze jednoznačne stojí a po ich zakúpení určite nebudete ľutovať.

Worms 3 - screenshot

Verzia: 2.06
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 4,99 €
Verzia: 2.06
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 4,99 €

Dhoom:3 The Game

Policajti sú v plnej sile a je len jedna možnosť ako uniknúť z mesta. Nasadnite na váš Super Bike, jazdite rýchlo a tvrdo a nenechajte sa ničím spomaliť. Použite Nitro power-up pre dosiahnutie extrémnych rýchlostí, či Sonic Pulse, vďaka ktorému budete schopní “odfúknuť” akúkoľvek prekážku, ktorá vám stojí v ceste.

Dhoom1 Dhoom2

Verzia: 1.0.13
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.13
Aktuálna cena: Zdarma

Royal Defense Saga

Royal Defense Saga vás víta vo farebnom svete mágie, tajomstiev a monštier. Tie majú za úlohu brániť kráľovské hrady proti vlnám démonských zvierat a legendárnych stvorení, ktoré ohrozujú ríšu. Vyberte si zo širokej škály obranných zbraní a strategicky ich umiestnite tak, aby čo najlepšie chránili pevnosť.

Royal Defense Saga1 Royal Defense Saga2

Veggie Samurai Full Free

V hre Veggie Samurai bude vašou úlohou ukázať, aké rýchle máte prsty a pokrájať zeleninu v určenom časovom limite. Dávajte si však pozor na fľaštičky s jedom, ktoré sa do jedla častokrát zamotajú a je problém ich rozlíšiť. Vžite sa na moment do kože vegetariána a dokážte, že to s nožom skutočne viete.

Veggie Samurai Full Free1 Veggie Samurai Full Free2

Banana Kong

V hernom titule Banana Kong sa vžijete  do kože King Konga, ktorý je v ohrození. Musí nájsť dostatok jedla na to, aby sa mu podarilo prežiť. Behajte, skáčte po korunách stromov a šmýkajte sa, aby ste sa vyhli láve, mohutným balvanom, krokodílom, či piraniam. V hre sa zároveň pokúste nazbierať čo najväčšie množstvo banánov. V titule Banana Kong máte o zábavu zaručene postarané.

Banana Kong1 Banana Kong2

Verzia: 1.9.6.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.6.6
Aktuálna cena: Zdarma
PBA® Bowling Challenge
Porazte 21 najlepších hráčov PBA a získajte rôzne regionálne, či národné majstrovské trofeje. Svoju kariéru začínate v špinavej uličke a je len na vás, ako ďaleko sa prebojujete. V režime kariéry máte možnosť prejsť až cez 999 úrovní, k dispozícii je však aj mód multiplayer.
bowling1 bowling2
Verzia: 3.3.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.4
Aktuálna cena: Zdarma

Beat the Boss 3

Už vás nebaví ustavičné napomínanie od šéfa? Váš sen sa stal skutočnosťou – máte možnosť ho zničiť! V hre Beat the Boss 3 si môžete navyše sami zvoliť, akým spôsobom ho “odstránite”. Vyberte si vzhľad, ktorý čo najlepšie zodpovedá tomu vášho nadriadeného a zničte ho.

beat the boss beat the boss2

Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Elements: Epic Heroes

Temné sily prevzali kontrolu nad celou ríšou. Hádajte čo bude vašou úlohou. Správne, ubrániť ju pred kompletným zničením. K tomu vám dopomôžu vaši bojovníci, ktorí majú hneď niekoľko druhov zbraní, či vylepšení. Zničte nepriateľské sily, vráťte svojej ríši zašlú slávu a staňte sa hrdinom! Podľa úspešnosti sa pritom budete umiestňovať vo viacerých rebríčkoch, čo by mohla byť akási motivácia navyše.

Elements: Epic Heroes - screenshot

Verzia: 1.6.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.7
Aktuálna cena: Zdarma
31.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+