MojAndroid

Začiatkom novembra minulého roka sa potvrdila transakcia, o ktorej sa už istý čas predtým pošuškávalo. Českú a slovenskú pobočku španielskeho telekomunikačného operátora Telefónica odkúpila skupina PPF, za ktorou stojí najbohatší Čech Petr Kellner. PPF získala 65,9% podiel a stala sa tak väčšinovým vlastníkom.

V súvislosti s touto  zmenou väčšinového vlastníka bola schválená zmena obchodného mena spoločnosti na O2 Slovakia, s.r.o. K oficiálnemu premenovaniu dôjde 4. júna 2014.  Spoločnosť bude aj naďalej vystupovať pod obchodnou značkou O2, na zákazníkov táto zmena teda nebude mať žiaden vplyv. Podľa zmluvy bude môcť nový vlastník používať značku O2 ešte maximálne 4 roky a stane sa tiež členom partnerského programu skupiny Telefónica, ktorý umožňuje ďalším telekomunikačným operátorom čerpať niektoré výhody skupiny Telefónica a spolupracovať v kľúčových oblastiach biznisu.

 Zdroj: O2

19.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+