MojAndroid

Príjmite pozvanie spoločnosti Lenovo a zúčastnite sa prvého stretnutia ORANGE  Android Road show 2014, ktoré sa uskutoční v sobotu 26.4.2014 v Košiciach, v hoteli Double Tree by Hilton. Využite príležitosť osobne sa zoznámiť s novým Yoga tabletom 10 HD + a odhaliť prémiové mobilné zážitky tohto multirežimového Android zariadenia obohateného tými najkvalitnejšími technológiami. Neváhajte a využite bezplatnú registráciu na túto udalosť.

Yoga tablet 10 HD + so svojím jedinečným dizajnom, ktorým porušil všetky konvencie v mori ostatných tabletov vás zláka pohybovými schopnosťami umožňujucími využiť tri typické „yoga“ režimy používania – stojan, naklonenie, držanie. Tejto vymoženosti napomáha  prenesené bočné ťažisko  9000mAh valcovitej batérie s až neuverieľnou 18 – hodinovou výdržou. Pozoruhodným aspektom inovovaného tabletu je tiež skvelá Full HD obrazovka s rozlíšením 1920 x 1200, poskytujúca krištáľovo jasné zobrazenie podobnejšie skutočnosti. Jej Smart displej, automaticky prispôsobujúci obsah obrazovky okolitému osvetleniu je už len pomyslenou „čerešničkou na torte“. 

Okrem týchto funkcií je tablet zdokonalený dvojicou predných stereo reproduktorov Dolby ®audio, 10- bodovým multi-dotykovým ovládaním, micro USB a tiež novým 8 MP zadným fotoaparátom  s vysokým rozlíšením, ktorý je ideálny pre fotenie priateľov, rodiny a všetkých cenných chvíľ, ktoré život prinesie. Významné prvky, ktoré vám uľahčia prácu sú aj Lenovo DOit aplikácie poskytujúce zdieľanie, synchronizovanie, ochranu dát a správu fotografií. Výkonnosť tabletu je zabezpečená vďaka novému bleskurýchlemu procesoru Qualcomm Snapdragon 400 so štvorjadrovým procesorom a systémovej pamäti 2 GB. Lenovo Yoga tablet 10 HD + je na slovenskom trhu k dispozícii v cene 299 EUR s DPH.

25.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+