MojAndroid

Populárna aplikácia Cerberus, ktorá sa zaoberá bezpečnosťou Android smartfónov a tabletov oslavuje svoje tretie narodeniny. Autori sa v rámci osláv rozhodli špeciálne len na jeden deň sprístupniť aplikáciu úplne bezplatne pre všetkých používateľov. Doživotná licencia by vás zvyčajne vyšla na 2,99 €, no ak sa poponáhľate a zaregistrujete sa priamo v mobilnej aplikácii, bude vám automaticky aktivovaná bez akéhokoľvek poplatku.

Aplikácia Cerberus ponúka rozsiahle možnosti a zaujímavé funkcie, ktoré vám pomôžu zabezpečiť si Android zariadenie pre prípad krádeže. Aplikácia dokonca využíva ROOT prístup, aby skopírovala svoje súbory na systémovú partíciu a tým zostala aktivovaná aj po obnovení továrenských nastavení. Cerberus je výkonný nástroj, ktorý ponúka napríklad uzamknutie SIM karty, alarm, vzdialené uzamknutie, vzdialený reset, vytvorenie snímky zlodeja alebo sledovanie cez GPS. Zaujímavosťou, ktorá prišla vo verzii 2.5 je mód radaru, ktorý vás v prípade krádeže bude navigovať aj v budove. Radar totižto na diaľku aktivuje Wi-Fi Hotspot a pomocou intenzity signálu vás zavedie priamo k ukradnutému smartfónu či tabletu.

Ak chcete získať bezplatnú licenciu, stačí ak si aplikáciu stiahnete z obchodu Google Play a priamo na mobilnom zariadení sa zaregistrujete. Následne obdržíte e-mail, ktorý vás bude informovať, že váš účet bol aktivovaný zadarmo.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidpolice

25.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+