MojAndroid

Obchod Play sa rozrástol o ďalšiu zaujímavú Android hru. Tou sa stal odborníkmi oceňovaný titul XCOM: Enemy Unknown, ktorý si pre fanúšikov mobilných hier pripravilo štúdio 2K Games. O tom, že ide o jednu z najlepších hier vo svojej kategórii vás chcú autori presvedčiť nielen grafickým a herným spracovaním, ale aj cenou, ktorá je na Android hru až príliš trúfalá – 8,70€. Fajnšmekrov však určite neodláka a túto prepracovanú stratégiu si určite vychutnajú do posledných dúškov.

xcom-2

XCOM sa dá definovať ako hybrid herných žánrov – ide o kombináciu stratégie, ťahovky a staviteľskej hry, ktorá vás však nadchne hlavne grafikou. Tá je určená najmä na výkonnejšie Androidy, kde si budete môcť hru aj znamenite vychutnať. Množstvo misií preverí vaše schopnosti a postreh, pričom sa budete musieť zamerať nielen na jednu postavu, ale celý 4-členný tím. Pozor však na smrť niektorého z vašich hrdinov – ak totižto zomrie jeden z členov, končí celá hra a musíte začať od začiatku.

Hra ponúka aj rôzne vylepšenia a doplnky, ktoré počas hrania vylepšujete a rozhodne vás zaujme aj zvukový podkladom, ktorý vás vtiahne do hry. Titul XCOM: Enemy Unknown je určený najmä pre silných fanúšikov mobilných hier, ale užiť si ho môžu aj úplní začiatočníci. Ak vás táto hra nadchla, stiahnite si ju pomocou nášho odkazu nižšie.

25.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+