MojAndroid

Samsung pokračuje vo svojom snažení inovovať sektor s mobilnými zariadeniami a už čoskoro by mohol predstaviť nástupcu prvého smartfónu s projektorom nazývaného Galaxy Beam. Informácie o novinke sa na internete objavili už pred niekoľkými týždňami a poskytli nám pohľad na bližšiu špecifikáciu zariadenia, ktoré teraz oficiálne potvrdil Samsung. To má poskytnúť totožné parametre ako predchodca, oproti predošlej verzii však prinesie telo s menšou hrúbkou a modernejším dizajnom. Samsung Galaxy Beam 2 objavil na čínskej stránke juhokórejskej spoločnosti. Určený je zatiaľ pre operátora China Mobile network.

Špecifikácie nového smartfónu s projektorom vás pravdepodobne nijako neohúria. Používa 2-jadrový procesor a 1 GB RAM, ktoré budú dopĺňať 4,66-palcový displej s WVGA rozlíšením 800×480 pixelov. Chýbať nebude ani 5 Mpix fotoaparát a slot na microSD karty, ktoré budú súčasťou tela s rozmermi 134,5 x 70 x 11,7 mm a hmotnosťou 165 gramov. Projektor, ktorý v pôvodnej verzii zariadenia ponúkal rozlíšenie 640 x 360 bodov by sa mal dočkať vylepšenia a disponovať už vyšším rozlíšením WVGA (800 x 480 px). Pôvodnú 2000 mAh batériu nahradí nová s kapacitou 2600 mAh. Čo poviete, sú toto vylepšenia, ktoré vás presvedčia o kúpe tejto zatiaľ oficiálne nepredstavenej novinky?

Doplnené: Viaceré zahraničné zdroje uviedli, že časť konštrukcie Galaxy Beam 2 je vyrobená z kovu.

Zdroj: androidcentral

24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+