MojAndroid

Polaris Office, jeden z najpopulárnejších kancelárskych balíkov pre mobilné zariadenia získal kompletnú zmenu dizajnu používateľského prostredia a ďalšie funkcie, ktoré ešte viac rozšíria jeho využitie. Pre používateľov najzaujímavejšou zmenou bude zrejme prechod na bezplatnú distribúciu. S aplikáciou Polaris Office si tak môžete prezerať a upravovať všetky populárne formáty dokumentov zadarmo. Významnou novinkou sa tiež stáva vlastné cloudové riešenie, ktoré zjednoduší synchronizáciu medzi smartfónmi, tabletmi a desktopovými počítačmi.

Okrem vlastného cloudu budete môcť samozrejme používať načítavanie dokumentov aj z iných služieb, ako je Google Drive, Dropbox alebo Box.net. Najnovšia verzia aplikácie prichádza tiež s vylepšenými nástrojmi pre úpravu dokumentov, čo v spojení s prehľadnejším dizajnom prináša jednoduchšiu prácu na mobilných zariadeniach.

polaris office

Nová verzia Polaris Office ponúka 100 MB bezplatného cloudového úložiska so schopnosťou synchronizácie 2 zariadení. Dodatočných 100 MB môžete získať odporučením aplikácie svojim známym, pričom inštalácia aplikácie na počítači vám prinesie ďalších 300 MB. Pretože sa autori aplikácie sa rozhodli prejsť na bezplatný model v Google Play, ponúkajú naviac platený obsah vo vnútri aplikácie. Prémiové členstvo vás bude stáť 3,99 dolárov mesačne alebo 39,99 dolárov ročne. Platiaci zákazníci získajú možnosť synchronizácie až 5 zariadení a zabezpečenie formou hesla, pre ochranu svojich dokumentov.

Spoločnosť Infraware, ktorá stojí za vývojom avizovaného kancelárskeho balíka tiež oznámila prípravu desktopovej verzie aplikácie. V tomto momente je totižto možné otvárať dokumenty len prostredníctvom prehliadača. V budúcnosti sa však dočkáme plného balíka, ktorý prinesie všetky možnosti mobilnej aplikácie aj na desktopy.

Verzia: 7.3.20
Aktuálna cena: Zdarma

http://www.youtube.com/watch?v=bT2eHk-pEYs

Zdroj: phonearena

24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+