MojAndroid

ASUS prostredníctvom tlačovej správy informoval o dostupnosti najnovšieho modelu zariadenia Fonepad (FE170CG) aj na Slovensku. K dispozícii bude v rôznych farbách a poháňaný viacjadrovým procesorom Intel Atom s frekvenciou 1.2GHz. V porovnaní s predchodcami je užší a so šírkou iba 11 cm sa pohodlne drží aj v jednej ruke. Precízny dizajn ponúka väčšiu zobrazovaciu plochu aj úplne nové používateľské rozhranie ZenUI. ASUS Fonepad 7 bude na slovenskom trhu dostupný v treťom kvartáli tohto roka, od 129 € s DPH. 

Fablet s operačným systémom Android 4.3 Jelly Bean (s aktualizáciou na verziu 4.4 KitKat) má displej s rozlíšením 1024 x 600 px. Reproduktor disponuje technológiou ASUS SonicMaster.  Fonepad má zabudovaný 3G modul s podporou technológie HSPA+ umožňuje sťahovať dáta rýchlosťou až 42Mbit/s a nahrávať prenosovou rýchlosťou až 5.76Mbit/s.

FE170_black

Fonepad 7 disponuje zadnou 2 MPix kamerou, ktorá dokáže nahrávať 720p video pri 30 snímkach za sekundu. Predná 0.3MP kamera podporuje videohovory a nahrávanie VGA videa pri 30fps. Asus vylepšil aj softvér a s režimom Selfie automaticky odpočítava čas do vytvorenia fotografie. V režim Time Rewind zachytí sériu snímok a používateľa nechá vybrať tú najlepšiu fotografiu.

FE170_metallicS hmotnosťou iba 290g a rozmermi 192 x 110 x 10.7mm je Fonepad 7 dostatočne úzky a ľahký. Fonepad 7 je dostupný v štyroch farbách – čiernej, červenej, bielej a modrej. 

Rozhranie ASUS ZenUI  

ASUS ZenUI obsahuje viac ako 200 softvérových vylepšení oproti predchádzajúcim rozhraniam od ASUSu. Vyznačuje sa novým dizajnom a zrozumiteľnými informáciami. Je tvorené zjednodušenými ikonami a menu s položkami, rôznymi farebnými témami, animáciami, novými zvoneniami a zvukmi upozornení. Nové funkcie, What’s Next a Do It Later, sú navrhnuté tak, aby používateľom zjednodušovali spracovanie veľkého množstva každodenných informácií a podporovali ich produktivitu. 

Ochranný obal Fonepad 7 MagSmart Cover

Ľahký a odolný ochranný obal Fonepad 7 MagSmart Cover ochráni displej pred poškriabaním vďaka jemným mikrovláknam. Funguje aj ako stojan – fablet môžete používať v ideálnej pozícii na písanie alebo sledovanie multimédií. 

 

24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+