MojAndroid

HTC Singapur prostredníctvom sociálnej siete Facebook informovalo o spustení aktualizácie na Android KitKat pre smartfón Desire 601. Update obsahuje najnovší Android 4.4.2 spolu s používateľským prostredím Sense 5.5, ktoré prináša niekoľko noviniek a možnosť vypnúť domovskú obrazovku Blinkfeed. Podrobnejšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii a presne nevieme ani to, kedy sa update objaví na Slovensku. Dúfame však, že to bude čoskoro.

Náš tip
Všetko o používateľskom prostredí HTC Sense 5.5

HTC Desire 601 by sme mohli parametrovo označiť za nasledovníka populárneho modelu Desire X. V tele s príjemnými rozmermi 134,5 x 66,7 x 9,88 mm a hmotnosťou 130 gramov sa skrýva 2-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktom 1,4 Ghz, 1 GB RAM, 8 GB vnútornej pamäte a displej s 4,5-palcovou uhlopriečkou a qHD rozlíšením 960×540 pixlov. Samozrejmosťou je aj prítomnosť pamäťového slotu na microSD kartu.

Doplnené: Ako nás jeden čitateľ informoval, u nás aj v Českej republike je aktualizácia na Android 4.4 KitKat dostupná už nejaký čas. Upozornil nás na zniženie hlasitosti reproduktorov o približne 50%, čo sa mu však podarilo vyriešiť  vybraním batérie na dlhšiu dobu (približne 5 min.). Dostali ste update aj vy? Aké máte s ním skúsenosti? (Za tip ďakujeme Róbertovi)

Zdroj: gsmarena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+