MojAndroid

Analytická spoločnosť Flurry oslávila ďalší významný míľnik a momentálne už sleduje štatistiky viac ako pol milióna aplikácií. Spoločnosť pritom vznikla len pred šiestimi rokmi, jej hlavným zameraním je poskytovanie presných dát v reálnom čase pre vývojárov aplikácií. Tí takýmto spôsobom získavajú presný prehľad o tom, ako ich používatelia používajú a ako spoľahlivo fungujú na rôznych zariadeniach. Developeri majú k dispozícii rôzne analytické nástroje, ktoré im môžu pomôcť identifikovať prípadné problémy a príležitosti alebo zvýšiť svoje zisky.

Flurry Analytics pomáha vývojárom mobilných aplikácií vytvárať lepšie produkty a tým pádom aj v raste. Šetrí čas a peniaze, pričom developerom pomáha zistiť, čo zaujíma používateľov ich aplikácií. Navyše sa dozvedia kde, kedy a kým bola ich aplikácia používaná, vďaka čomu môžu lepšie prispôsobiť jej funkcie a zameranie. Flurry Analytics je teda určený pre každého vývojára mobilných aplikácií, ktorý chce zvýšiť rentabilitu a spokojnosť používateľov. Dostupný je úplne zadarmo.

Flurry však nie je len o sledovaní štatistík, ale ponúka aj vlastný reklamný systém. K dispozícii sú rôzne formáty od bannerových reklám až po video reklamy, ktoré spoločnosť distribuuje na základe štatistík správania používateľov, vďaka čomu dokáže ponúknuť lepšiu cielenú reklamu. Developeri tak majú väčšiu šancu svoje aplikácie monetizovať. Používate Flurry vo svojich aplikáciach aj vy?

24.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+