MojAndroid

V minulom roku Samsung okrem svojej vlajkovej lode Galaxy S4 predstavil tiež niekoľko ďalších smartfónov, ktoré mali ťažiť z jej mena. Svetlo sveta tak uzrel Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini a Galaxy S4 Zoom. Následníka prvého menovaného sa tohto roku s najväčšou pravdepodobnosťou nedočkáme, keďže samotný Galaxy S5 je vodeodolný, naopak, Galaxy S5 Mini zrejme počas roka príde. Najskôr sa však dočkáme modelu s optickým zoomom, ktorý sa pravdepodobne nebude nazývať Galaxy S5 Zoom ale Galaxy K.

galaxy-k-leak-2

Technické špecifikácie tohto smartfónu, získané z neoficiálnych zdrojov, sme už mohli vidieť niekoľkokrát, objavila sa dokonca aj prvá fotografia. K nej sa teraz pridávajú ďalšie, ktoré umožňujú vytvoriť si o tomto nevšednom smartfóne lepší obraz. Vidíme na nich telefón v priehľadnom puzdre, potvrdzuje sa štíhlejší dizajn oproti minulému modelu a je vidieť dokonca aj vysunutý objektív s 10 násobným optickým zoomom. Z ostatných očakávaných špecifikácií treba spomenúť 4,8 palcový Super Amoled displej s rozlíšením 1280 x 720 bodov, šesťjadrový procesor Exynos 5 (5260), 2 GB pamäte RAM, 20 MPix fotoaparát, 2 MPix predný fotoaparát a Android 4.4.2 KitKat.

galaxy-k-leak-1

Samsung Galaxy K by mal byť predstavený už o pár dní, 29. apríla 2014. Na novinku sme zvedaví aj my v redakcii a dúfame, že výrobca tento fotoprístroj vylepšil, keďže minuloročný model v kvalite fotografií príliš neexceloval.

Zdroj: sammobile.com

23.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+