MojAndroid

Spoločnosť ESET vás pozýva na ORANGE Android Roadshow 2014 do Košíc. Prvé stretnutie začne v sobotu 26.apríla 2014 v hoteli Double Tree by Hilton. Registrácia na akciu je zadarmo, máme posledné miesta voľné.

ESET Mobile Security pre Android

ESET predstaví na akcii Android Roadshow svoju najnovšiu generáciu internetovej a antivírusovej ochrany pre smartfóny a tablety s názvom ESET Mobile Security pre Android. Surfujte a nakupujte bezstarostne na internete, sťahujte aplikácie do vášho tabletu alebo smartfónu – ESET vás ochráni. Pri strate telefónu sa spoľahnite na funkciu Anti-Theft, ktorá vám ho pomôže prinavrátiť spustením hlasnej sirény alebo zaslaním GPS súradníc.

Náš tip
ORANGE Android Roadshow 2014: už túto sobotu v meste Košice. Pozrite si program

ESET Smart Security

Okrem ESET Mobile Security pre Android bude na stánku spoločnosti ESET možné vidieť kompletné portfólio produktov pre domácnosti vrátane vlajkového produktu ESET Smart Security. Už siedma generácia ESET Smart Security v sebe zahŕňa antivírus NOD32, firewall, rodičovskú kontrolu, antispam a antiphishing modul a tiež ochranu pri strate alebo krádeži notebook-u s názvom Anti-Theft. V najnovšej verzii kompletnej internetovej ochrany tiež nájdete pokročilú kontrolu pamäte, Exploit Blocker či štít zraniteľností.

23.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+