MojAndroid

Možnosti prispôsobenia používateľského prostredia na Androide sú rozsiahle a zrejme k najpoužívanejším prvkom patria práve widgety. V tejto súvislosti sa chystá vydanie už štvrtej verzie obľúbeného rozšírenia HD Widgets, ktoré prinesie množstvo noviniek. Dočkáme sa vylepšeného minimalistického rozhrania pre úpravu widgetov, ako aj nových štýlov a nastavení pre domovskú obrazovku. Zdokonalená bola aj predpoveď počasia, ktorá teraz ponúka predpoveď na každú hodinu a viac detailov.

hdw4beta

Aplikácia HD Widgets má už viac než milión používateľov a autori sa tesne pred vydaním novej verzie rozhodli zapojiť svoju obrovskú fanúšikovskú základňu do testovania. Ak už máte aplikáciu zakúpenú, môžete sa prihlásiť do beta testovania HD Widgets 4 a získať tak pohľad na zmeny ešte predtým, než sa ostrá verzia dostane do obchodu Play. Naviac pomôžete vývojárom odstrániť posledné chyby.

Do beta programu sa môžete zapojiť jednoducho pripojením sa ku komunite na sieti Google+ na tomto odkaze. Následne sa môžete stať testerom aplikácie na tomto odkaze. Ak máte HD Widgets nainštalované na zariadení, získate aktualizáciu. V opačnom prípade si ju budete musieť stiahnuť. Oficiálna aktualizácia pre všetkých používateľov bude vydaná 1. mája.

Verzia: 4.3.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.3.2
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Android Central

23.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+