MojAndroid

Spoločnosť Samsung aktualizovala vlastnú aplikáciu SideSync na novú verziu 3.0, ktorá odstraňuje exkluzivitu pre notebooky vlastnej výroby. Aplikáciu totižto bolo doteraz možné využívať len na notebookoch zo série Samsung ATIV. Aktualizácia rozširuje využitie na každý počítač so systémom Windows XP SP3 alebo novším, takže ju bude môcť stiahnuť a využívať širší okruh používateľov mobilných zariadení Samsung. Najnovšia verzia aplikácie tiež prináša podporu pre Samsung Galaxy S5.

Aplikácia SideSync ponúka automatické zálohovanie multimediálneho obsahu, prenos súborov či schopnosť využívať smartfón pomocou myši a klávesnice. SideSync tiež podporuje režim zdieľania obrazovky, vďaka čomu si môžete pozrieť obrazovku zariadenia na monitore počítača. Prepojenie počítača s mobilným zariadením je pritom možné pomocou kábla USB alebo siete Wi-Fi, kedy sa aplikácia spustí automaticky.

Ako sme už uviedli, aplikácia SideSync vyžaduje počítač so systémom Windows a mobilné zariadenie značky Samsung s Androidom vo verzii 4.4 KitKat. Aplikáciu pre počítač si môžete stiahnuť pomocou tohto odkazu a mobilnú verziu priamo z obchode Samsung Apps alebo z Google Play prostredníctvom nášho widgetu. Viac informácií o službe sa dozviete na domovskej stránke spoločnosti.

Verzia: 4.7.8.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.7.8.2
Aktuálna cena: Zdarma

http://www.youtube.com/watch?v=HVvczhM5KxI

Zdroj: Samsung

22.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+