MojAndroid

Spoločnosť LG bude jedna z tých, ktoré tento rok zabojujú o trh s inteligentnými nositeľnými zariadeniami. Ich pripravované hodinky LG G Watch pritom budú viac než obávaným hráčom a ponúknu niekoľko významných vlastností. Medzi ne bude patriť rozhodne odolnosť voči vode a prachu, pričom zaujmú aj funkciou zvanou Always On, čo spôsobí, že sa hodinky nikdy nevypnú. Budú totižto čakať na vaše príkazy začínajúce sa slovami “OK Google…”

lg-g-watch-2 lg-g-watch-3

Operačným systémom hodiniek LG G Watch bude Android Wear, teda špeciálna verzia Androidu upravená presne pre tento účel. Systém bude spojený s telefónom alebo tabletom a vďaka pripojeniu Bluetooth bude môcť pristupovať ku Google Maps či Google Now, čo je hlasový asistent spoločnosti. Nová oficiálna webstránka hodiniek tiež hovorí o tom, že hodinky prídu na trh v dvoch farebných prevedeniach – stealth black a champagne gold. O tom, kedy toto zariadenie bude dostupné na trhu, však LG na svojich weboch nepíše.

Zdroj: TheVerge

22.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+