MojAndroid

Google sprístupnil v obchode Play najnovšiu aktualizáciu aplikácie Hangouts, ktorá sa momentálne nachádza vo verzii 2.1. Spoločnosť v nej pridáva veľmi očakávané zlučovanie SMS správ s Hangouts konverzáciami, ako aj nový widget zobrazujúci aktuálne rozhovory, ktorý je možné pridať priamo na plochu Androidu.

Hangouts 2.1 po dlhej dobe konečne pridal zlučovanie SMS správ a Hangouts správ a dočkali sme sa aj zjednodušenia zoznamu kontaktov. Vďaka novinkám budú rozhovory s priateľmi na jednom mieste, pričom vybrať si budete môcť, či sa správa odošle pomocou internetu cez Hangouts alebo formou SMS správy. V konverzácii tak môžete pokračovať aj po odpojení a v režime offline. To, že bola správa poslaná prostredníctvom SMS, sa dozviete priamo v okne aplikácie.

Kontakty sú v novej aplikácii rozdelené na dve skupiny. Prvá predstavuje osoby dostupné na Hangoute a druhá tie, ktoré máte uložené v kontaktoch na telefóne. Zrýchlené majú byť aj reakcie aplikácie, zvýšená kvalita prenášaného hlasu a taktiež vyššia spoľahlivosť pri práci s SMS a MMS. Hangouts 2.1 sme zatiaľ na slovenskom obchode Play nenašli, no nie je pochýb, že v najbližších hodinách, či dňoch sa tam objaví.

Ďalšie novinky:

  • Zvýraznené odchádzajúce správy na Hangouts
  • Lepšie statusy prítomnosti (nálada a iné)
  • Nový zvuk notifikácie
  • Odlišné zvonenie pre hlasový a video hovor
  • Uloženie obrázku dlhým podržaním prsta

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

22.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+