MojAndroid

Ako aj v iných spoločnostiach, aj v Googli sa občas niekto pomýli. Tentokrát bolo chybou uverejnenie screenshotu z novej verzie aplikácie Dialer, ktorú Google uverejnil na Twitteri pod svojím @GoogleNexus účtom. Obrázok mal byť odpoveďou na otázku ohľadom počítadla prevolaných minúť a okrem toho nám ukázal, akým smerom sa Google bude v najbližších mesiacoch uberať. Prostredie dialera je totiž zjednodušené, chýba mu ikona dialera a horné menu je sfarbené do modra. Aplikácia Dialer však nie je prvou ani poslednou, ktorú Google zaodie do farieb. Začal s aplikáciou Keep, ktorá prináša menu v žltej farbe a pokračovať bude zrejme aj pri ďalších tituloch.

google-dialer-1 google-dialer-2

Nový dialer sa objaví najskôr na Motorola zariadeniach a Nexus smartfónoch. Okrem zafarbenia domodra však ponúkne zrejme aj ďalšie zmeny, o ktorých sa Google však zatiaľ nepreriekol. Očakávame však, že táto aplikácia zapadne do nového konceptu spoločnosti, ktorý má priniesť farebnejšie a jednoduchšie aplikácie na zariadenia s Androidom. Hoci zatiaľ nevieme, kedy Google uvoľní novú verziu Dialera, tešíme sa na ňu a pevne veríme, že zmenou prejdu aj ďalšie Google aplikácie. Ktorú z nich by ste chceli zmeniť vy – Gmail, Kalendár, Obchod Play alebo inú?

Zdroj: AndroidPolice

22.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+