MojAndroid

Počet Android hier v Obchode Play sa každým dňom zvyšuje, a preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme výber tých najlepších titulov z každej kategórie. Podobné výbery TOP 5 Android hry plánujeme publikovať v pravidelných intervaloch. Poslednú časť tohto seriálu sme venovali strategickým hrám a dnes pokračujeme s ďalšou veľmi populárnou témou, ktorou sú dobrodružné hry. Nižšie nájdete výber najlepších titulov z tejto kategórie.

TOP-5-ANDROID-HRY-GIF

Machinarium

Mnohí označujú titul Machinarium za jednu z vôbec najlepších hier pre mobilné zariadenia. My sa s týmto názorom čiastočne stotožňujeme a titul od českého vývojárskeho štúdia Amanita Design nás naozaj zaujal. Ponúka nielen jedinečné grafické spracovanie, ale aj gameplay, ktorý vás do slova a do písmena pohltí aj na niekoľko hodín. Vašou úlohou je plniť rôzne misie a hľadať ukryté predmety, ktoré na prechádzanie levelov využijete. Hra je zaujímavá aj po zvukovej stránke a ponúka výborný hudobný sprievod. Ak vás zaujala, môžete si ju zakúpiť za 3€ pomocou nášho widgetu nižšie.

Náš tip
Machinarium – česká ručne kreslená logická hra
Verzia: 2.3.7
Pôvodná cena: 3,99 €
Aktuálna cena: 1,89 €
Verzia: 2.3.7
Pôvodná cena: 3,99 €
Aktuálna cena: 1,89 €

Danger Dash

Titul s názvom Danger Dash patrí medzi klasické behačky, no prináša niekoľko nezvyčajných vlastností. Prvou z nich je veľmi pekne spracovaná a farebná grafika, ktorá vás zaujme hneď po prvom spustení. Okrem toho vás však hra chce pritiahnuť ku displeju vášho zariadenia jednoduchým ovládaním, či rôznymi doplnkami, ktorými si môžete svoj beh uľahčiť alebo zrýchliť. Hra Danger Dash je nenáročná na logiku a vhodná pre všetkých hráčov. Poteší vás aj to, že je dostupná bezplatne.

Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma

Prince of Persia Shadow & Flame

Už generácie populárna hra Prince of Persia sa v najnovšej verzii dostala aj na obchod Play. Titul so zaujímavým 2D pohľadom prináša neľútostné boje a hodiny zábavy do vašich mobilných zariadení, pričom vás nesklame grafickým ani herným spracovaním. Ovládanie podporuje viacero gest a množstvo rozličných úloh vás núti takmer všetky z nich použiť. Hoci je hra vytvorená skôr pre tablety s väčším displejom, rovnako dobre si ju môžete užiť aj na vašom smartfóne. Za titul od spoločnosti Ubisoft zaplatíte 2,69€.

Náš tip
Ubisoft vydal hru Prince of Persia: The Shadow and The Flame

The Walking Dead: Season One

Seriál Walking Dead si najmä od konca minulého roku získal množstvo fanúšikov. Preto je viac než logické, že sa aj mobilné spracovanie tohto motívu ľuďom páči a často si ho sťahujú. Hra spracováva známy komiksový príbeh o tom, ako sa väčšina ľudstva zmení na zombiekov a tí, čo prežili sa snažia spojiť a bojovať proti nemŕtvym. Za samozrejmosť možno pokladať opäť výborné grafické spracovanie, ale aj zvuky, ktoré dokonale dotvárajú atmosféru hry. Ak vás tento titul zaujal, stiahnite si ho bezplatne pomocou odkazu nižšie.

http://www.youtube.com/watch?v=k0mcpaZwsgk

Náš tip
The Walking Dead: Season One – Herná novinka podľa známeho seriálu
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma

The Blockheads

Náš dnešný výber uzatvára veľmi zaujímavá Android hra s názvom The Blockheads. Ide o mobilnú napodobeninu populárnej hry Minecraft, ktorá však prináša aj iné vylepšenia a novinky. Okrem rozvíjania svojej predstavivosti a stavania rôznych vecí si môžete vychutnať napríklad jazdu na somárovi, plávanie na vode v člne či ďalšie dobrodružné okamihy z hry. Grafika je v tomto prípade zaodetá do 8-bitového štýlu, pričom je podorovaná aj jednoduchými zvukmi, no práve to hráči od tejto hry aj očakávajú. Ak ste fanúšikom Minecraftu alebo tvorivých hier, rozhodne dajte titulu The Blockheads šancu.

Náš tip
Hra The Blockheads bola vybraná za jednu z najlepších hier roku 2013 podľa Googlu
Verzia: 1.7
Pôvodná cena: 5,49 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7
Pôvodná cena: 5,49 €
Aktuálna cena: Zdarma

Ďalšie časti seriálu TOP 5 Android hry:

19.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+