MojAndroid

FarmVille 2: Country Escape

Túto hru už možno niektorí z vás poznajú z Facebooku. Po tom, čo bola v obchode Google Play dostupná už niekoľko mesiacov pre obyvateľov Kanady, sa konečne dostala aj k nám. Vašou úlohou bude pritom robiť všetko, čo s farmárčením súvisí a teda budete pestovať obilie, obchodovať s komoditami a taktiež chovať dobytok. Hra sa v krajine javorového listu stretla s obrovským úspechom, prečo si ju teda nevyskúšať? Veď za pokus nič nedáte.

FarmVille_2__Country_Escape_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play2

Verzia: 9.5.2191
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 9.5.2191
Aktuálna cena: Zdarma

Save the Blowfish

Košickí vývojári z Awaboom s.r.o sa opäť raz pochlapili, dôsledkom čoho je jednoduchá ale chytľavá hra Save the Blowfish. Princípom hry je skákať s vašou “rybou” z koralu na koral a vytvoriť čo najväčšie skóre. Nebude to však také jednoduché, ako si myslíte. Koraly sa totiž budú pohybovať – a to aj v čase, keď sa na nich “prichytíte”. Pozor si teda musíte dávať aj na to, aby ste sa z koralu “nezošmykli”. Hoci je hra dostupná v obchode Google Play zdarma, ak sa budete chcieť zbaviť reklám v dolnej časti obrazovky, budete musieť zaplatiť jednorazový poplatok 0,99 €. 

Screenshot_2014-04-18-08-06-34 Screenshot_2014-04-18-08-06-47 (1)

Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.2
Aktuálna cena: Zdarma

Tap Diamond

Klasika v podobe “odstreľovania” diamantov nie je nikdy na škodu. Nebude tomu inak ani v tomto prípade, keď bude vašou úlohou už staré známe spájanie diamantov rovnakého tvaru  a farby. Nezabúdajte však na fakt, že pri hre vám ubieha čas, a teda môže byť ešte o čosi náročnejšia ako ostatné hry tohto charakteru.

tap

Verzia: 1.3.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.6
Aktuálna cena: Zdarma

Merlins Adventure

A trochu nostalgie v dnešnom výbere. Určite si každý z nás spomína na plošinovky z desktopovej verzie s jednoduchou grafikou a ešte jednoduchšou hudbou – a práve takou “skákačkou” je aj Merlins Adventure, pričom tu sa ocitnete v postave čarodejníka. S tým budete musieť preskákať až cez 12 misií, aby ste sa nakoniec dostali až do úspešného konca.

mer

Verzia: 2.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

The Walking Dead: Season One

A je to tu. Dlho očakávaný príchod hry inšpirovanej svetoznámym seriálom The Walking Dead sa konečne stal skutočnosťou. Cieľom hry bude uniknúť krvilačným zombiám, podobne ako v seriáli. Stretnete sa tu so stovkami zombie, ktorí vám pôjdu po krku. Navyše, Season One v názve napovedá, že sa budúcnosti dočkáme aj pokračovania hry The Walking Dead, čo nás samozrejme veľmi teší.

al

Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma

Stressmannetje: Het Spel

Plošinovka známa z iPhonu prichádza už aj na Android. Tu sa ocitnete v roli malého chlapca, ktorý prechádza mestom. To je však rozdelené na niekoľko častí, medzi ktorými je prázdny priestor. Vy budete musieť preskakovať medzi jednotlivými plošinami, ako aj ponad predmety a zvieratá, ktoré sa vám pripletú do cesty a vy sa  o ne môžete potknúť – či už je to pes, alebo niečo iné.

ss sss

Can You Escape This House 2

Hru zo série Can You Escape sme tu mali už toľkokrát, že je hádam ja zbytočné vám opäť pripomínať, čo budete robiť. Spomeniem snáď len toľko, že tentokrát budete utekať z opusteného domu. Správne, nie je to prvá časť hry v dome, čo napokon naznačuje aj “2” v názve.

c can

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Kick Mania 3D – Football

Pevne verím, že sa medzi vami nájde nejeden nadšenec futbalu. Možno práve pre vás vznikla hra Kick Mania 3D, v ktorej si obujete kopačky a vydáte sa na trávnik. Tam budete zahrávať “štandardky” z rôznych vzdialeností a budete musieť prekonať gólmana stojaceho v bráne čo najčastejšie. O tom, že to nie je také jednoduché, sa presvedčíte sami, ak si stiahnite hru Kick Mania 3D pomocou nižšie priloženého widgetu.

ki

Real Cricket ™ 14

Priznám sa, kriket ma nikdy nebavil. To ale možno nie je váš prípad a tak ak máte záujem, hru Real Cricket ™ 14 si rozhodne vyskúšajte. Ponúka totiž nielen dobrú hrateľnosť, ale aj skvelú grafiku, či množstvo možností nastavení. Okrem iného si môžete vybrať aj váš obľúbený tím, pričom na výber ich máte až 16, a to z 8 krajín.

cr cri

Verzia: 2.7.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.7.4
Aktuálna cena: Zdarma

Stickman Impossible Run

Run Stickman, Run! Myslím, že je už každému jasné, čo sa v tejto hre bude diať. Obľúbená herná séria Stickman dostala ďalšie pokračovanie, tentokrát bežeckú časť. Behať budete pritom z plošiny na plošinu. Hru znepríjemňuje fakt, že kedykoľvek môžete spadnúť do vzduchoprázdna. V tom prípade hra končí a vy budete musieť ísť odznova.

a aa

Verzia: 1.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4
Aktuálna cena: Zdarma

19.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+