MojAndroid

Retrica

aplikácie retrica aplikácie retrica_3

Aplikácia, ktorá je určená pre všetkých priaznivcov fotografovania a selfie. Retrica totižto prináša veľa zaujímavých efektov a filtrov, ktoré môžete aplikovať už počas vytvárania fotografie. Nechýba ani možnosť tvorby koláží, či pridania rámov. S aplikáciou Retrica si užijete určite kopec zábavy.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Chrome Remote Desktop

aplikacie-chromoting-2 aplikacie-chromoting

Aplikáciu s názvom Chrome remote desktop (alebo tiež Chromoting) poskytuje Google úplne zadarmo a je výborným pomocníkom pre všetkých, ktorí chcú pristupovať k svojmu počítaču, či notebooku kdekoľvek, priamo zo svojho smartfónu alebo tabletu. Aplikácia Chromoting ku svojmu fungovaniu nepotrebuje nič iné, len nainštalovaný Google Chrome a doplnok s názvom “Vzdialená plocha Chrome”, ktorý sa dá stiahnuť priamo z oficiálneho obchodu Chrome.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Speed Up Expert

Speed Up Expert-2 aplikacie-speedup

Speed Up Expert je nástroj, ktorý automaticky prehľadá váš smartfón s Androidom a vymaže nepotrebné súbory a uvoľní vyrovnávaciu pamäť cache. Prítomná je aj správa nainštalovaných aplikácií. Svoj telefón môžete optimalizovať len jediným stlačením tlačidla.

DCentral 1 by John McAfee

aplikacie dcentral2 aplikacie dcentral

Ak je u vás bezpečnosť na prvom mieste, tak by ste mali mať vo svojom smartfóne nainštalovanú aj aplikáciu DCentral 1. Táto bola vytvorená za účelom upozorniť používateľa na povolenia aplikácií, ktoré by mohli viesť k úniku osobných údajov, či spôsobeniu finančnej ujmy. DCentral 1 rozdelí nainštalované aplikácie do niekoľkých kategórii podľa povolení, na základe ktorých sa môžete rozhodnúť, či aplikáciu odinštalovať alebo nie.

Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma

Heartbleed Security Scanner

heartbleed_2 heartbleed

Hoci všetky verzie Androidu od 4.1 Jelly Bean obsahujú zraniteľnú knižnicu OpenSSL, len pri OS Android 4.1.1 je Heartbeat zapnutý. Zariadenia s vyššou verziou by teda mali byť relatívne v bezpečí. Samozrejme len dovtedy, ak výrobcovia alebo vývojári aplikácií Heartbeat nezapli. Je teda váš smartfón zraniteľný na bezpečnostnú chybu HeartBleed? Zistíte to jednoducho pomocou aplikácie Heartbleed Security Scanner.

TikTool – Winbox Mobile

tiktool-2 tiktool

TikTool je vhodný pre všetkých správcov sietí so zariadeniami MikroTik, pomocou ktorého je možné sledovať rôzne údaje, štatistiky a stav jednotlivých rozhraní.  Priamo z Androidu tak máte prístup k aktuálnym informáciám o sieti a logom, pričom môžete zariadenia aj reštartovať alebo vypnúť.

Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Pixel Ruler

05-google-play 06-browser

Správnosť implementácie grafického návrhu si odteraz môžu vývojári natívnych aplikácií a mobilných webov zmerať priamo na displeji Android zariadení. Poslúži im na to aplikácia Pixel Ruler od českého vývojára Vladislava Skoumala, ktorá prináša na Android pravítko, s ktorým dokážete merať v akejkoľvek nainštalovanej aplikácií alebo vo webovom prehliadači.

Verzia: 0.3.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.3.5
Aktuálna cena: Zdarma

Fotoaparát Google

fotoaparat-google_Screenshot_2014-04-16-20-21-38 fotoaparat-google_Screenshot_2014-04-16-20-20-53

Google sprístupnil svoju aplikáciu pre fotoaparát aj na obchode Play. Oficiálna aplikácia má uľahčiť aktualizáciu fotoaparátu na smartfónoch spoločnosti Google a prináša aj nové používateľské prostredie, vrátane funkcie pre rozostrenie pozadia.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Frontback

frontback

Svoju cestu do Obchodu Play si našiel aj titul známy z platformy iOS – Frontback. Ide o jednoduchú fotografickú aplikáciu, ktorá vám umožní nasnímať fotografie oboma fotoaparátmi na vašom zariadení v jednom čase. Podobnú funkciu ponúka aj Samsung vo svojich novších Galaxy S smartfónoch. Aplikácia Frontback ale nie je kópiou tejto funkcie, nakoľko prináša niekoľko zásadných odlišností a zmien.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Today Calendar

today-calendar-2 today-calendar-1

Ak nie ste spokojní s predinštalovaným kalendárom vo svojom smartóne a hľadáte niečo praktickejšie a funkčnejšie, rozhodne neprehliadnite Today Calendar. Today Calendar je založený na natívnom kalendári od Googlu s tým, že autor doň pridal niekoľko pokročilých funkcií a vychytávok. Mesačný náhľad doplnil o podrobnejšiu agendu v spodnej časti displeja a okrem funkčných zmien priniesol aj grafické, ktoré z tejto aplikácie robia intuitívnejší a krajší titul

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 4,59 €
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 4,59 €

19.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+