MojAndroid

Ak ste ešte nepočuli o smartfóne OnePlus One, tak by ste mali vedieť, že ide o zariadenie s údajne najmenším rámikom okolo displeja na svete. Hoci je tento smartfón len v štádiu príprav, na internete sa už pohybujú jeho prvé fotografie a informácie, ktoré by nám mali pomôcť s vytvorením si obrazu o tomto Androide. Ten ponúkne jedinečný dizajn doplnený o špeciálne zadné kryty zvané StyleSwap. Tie si budete môcť objednať v rôznych vyhotoveniach, pričom nebudú chýbať ani také materiály ako karbón, drevo či textil. Okrem estetickej úlohy však budú mať aj ďalšiu, a to ochranu zariadenia pri páde. Povrch krytov totižto pokrýva aj všetky 4 rohy zariadenia.

oneplus one

Náš tip
Smartfón OnePlus One má mať 5,5″ displej v tele 5 palcového

Ďalšou zo zaujímavostí je slot na nabíjanie. Ten totižto podporuje microUSB, ale aj Lightning koncovku, čo sme doteraz nevideli v žiadnom zo zariadení. Nezvyčajnosti však pri slote na nabíjanie nekončia. Operačným systémom bude špeciálne upravený Android CyanogenMod, ktorý je inak dostupný ako alternatívna ROM a je viac než možné, že v tomto prípade bude systém ponúkať aj dizajnové zmeny a vlastnú nadstavbu. Verzia pre Čínu by dokonca mohla obsahovať MIUI ROM. Ako sa vám zariadenie po prečítaní týchto riadkov pozdáva? Ak sa ho neviete dočkať tak ako my, tak nezúfajte. OnePlus One by totižto malo byť predstavené už budúci týždeň!

Zdroj: Phandroid

19.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+