MojAndroid

Prvé zmienky o pripravovanom dizajnovom skvoste LG Isai FL vyvolali veľký záujem zo strany spotrebiteľov, no informácie boli len veľmi strohé. Na povrch však vyplávali ďalšie súvislosti, ktoré nám prezradili hardvérovú špecifikáciu smartfónu a priniesli tiež novú fotografiu zariadenia v ružovom prevedení. Novinka tak s veľkou pravdepodobnosťou bude dostupná v mnohých farbách.

LG Isai FL

LG Isai FL ponúkne svojim používateľom veľmi slušný výkon vďaka štvorjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon taktovanému na 2,5 GHz a 2 GB operačnej pamäte RAM. Displej zariadenia bude mať rozmer 5,5-palcov a z obrázka vyplýva, že rámik je naozaj minimalistický vďaka čomu si zariadenie udrží rozumné rozmery. Vnútorná pamäť s kapacitou 32GB bude možné rozšíriť prostredníctvom micro SD slotu a batéria ponúkne kapacitu 3000 mAh. Model dokonca nadviaže na úspech zariadení od Sony a ponúkne konštrukciu odolnú voči vode s certifikátom IPx7. Zariadenie tak vydrží ponorené v 1 metre vody po dobu 30 minút. Parametre uzatvára už len najnovší Android 4.4 KitKat.

Ak sa pozrieme bližšie na fotografie produktu zistíme, že tlačidlo pre zapnutie/vypnutie v porovnaní s LG G2 presunuté na hranu zariadenia, pričom tlačidlá pre ovládanie hlasitosti sú opäť umiestnené pod fotoaparátom. Záhadou ostáva účel tmavej oblasti vľavo od tlačidiel hlasitosti. Podľa všetkého sa jedná o IR vysielač alebo o monitor tepovej frekvencie. Vzhľadom na rozmery by sme špekulácie o snímači odtlačkov prstov úplne zavrhli.

Produktová línia Isai sa však s veľkou pravdepodobnosťou na náš trh nedostane a zostane exkluzívnou pre japonského operátora KDDI. Avšak rozdiel medzi parametrami a konštrukciou minuloročného modelu LG Isai a LG G2 bol veľmi malý a rovnako tomu môže byť aj v tomto roku.

Zdroj: phonearena

19.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+