MojAndroid

Samsung Galaxy S5, ktorý juhokórejský výrobca predstavil koncom marca, nenaplnil očakávania viacerých fanúšikov značky a odbornej verejnosti. Prišiel totižto so starým a už pomerne okukaným dizajnom, ktorý síce na S5 priniesol niekoľko zmien, tie však neboli nijako drastické. Novinka tak pri pohľade stále pripomína jej predchodcov, ako Galaxy S III, či Galaxy S4. Samsung však s uvedením nového Galaxy Note 4 plánuje zmenu.

Práve zariadenia Samsung Galaxy Note sa v posledných rokoch stali ukazovateľmi toho, kam sa vývoj smartfónov spoločnosti Samsung uberá. Výrobca ich zvykne vybaviť tým najlepším čo má a výnimku nebude tvoriť ani zatiaľ nepredstavený Galaxy Note 4. Ten by mal okrem iného prísť aj s úplne novým form factorom, teda konštrukciou. V rozhovore s agentúrou Routers to potvrdil viceprezident produktových stratégií Samsungu Yoon Han-kil. Ten sa okrem toho, že Samsung plánuje v 2Q vydať svoj prvý Tizen smartfón zmienil aj o Galaxy Note 4. Juhokórejský výrobca podľa neho pociťuje spomaľujúci sa trh s high-end zariadeniami a v záujme zvýšenia predaja chce preto prísť s novým vzhľadom vlajkovej lode tabletofónov.

Samsung-Galaxy-Note-4-patent-640x482

To ako by mohol nový Note 4 vyzerať zatiaľ presne nevieme, no aspoň približnú predstavu by nám mohol dávať odhalený patent spoločnosti. Na tom je znázornený smartfón s displejom ťahajúcim sa až do bokov zariadenia a zaobleným telom. Na základe patentu bol vytvorený aj koncept (viď. obrázok úplne hore), ktorý odráža práve kontúry na ňom zobrazeného smartfónu.

Páčilo by sa vám, keby nový Note 4 vyzeral práve takto?

Zdroj: phandroid

18.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+