MojAndroid

Začiatkom budúceho mesiaca sa do kinosál dostane nové filmové spracovanie populárneho Spidermana – The Amazing Spider-Man 2. Ako to býva zvykom, aj v tomto prípade sme sa ešte predtým dočkali hernej adaptácie s identickým názvom, ktorú je možné stiahnuť pre svoje Android zariadenia z Google Play. Podobne ako prvý titul sa jedná o platenú hru a aj napriek tomu v nej nájdeme vnútroherné nákupy.

The Amazing Spider-Man 2 The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 je klasická bojová hra z pohľadu tretej osoby, kde ovládate mladého Spidermana, leziete po budovách, cestujete ponad mestom vďaka svojej pavučine a samozrejme ničíte rôznych nepriateľov v boji na blízko. V porovnaní s prvou verziou sa zmenil samozrejme dej a posunuté boli aj hranice grafiky, ktorá teraz pôsobí o niečo lepšie. Ak ste teda fanúšikom komiksového Spidermana a chcete si novinku zahrať na svojom Android zariadení, môžete si ju zakúpiť na Google Play za 4,49€, kde sa dostanete napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.2.5i
Aktuálna cena: 6,99 €
Verzia: 1.2.5i
Aktuálna cena: 6,99 €
18.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+