MojAndroid

Úniky informácií a špekulácie sprevádzajú aj pripravovanú novinku od LG. Ich vlajková loď LG G2 totižto na trhu spôsobila značný rozruch, najmä pomerom ceny a výkonu, pričom zaujala aj netradičným ovládaním a displejom s malými okrajmi. Zo všetkého chce LG vyťažiť a práve na týchto prednostiach by mala stáť aj pripravovaná vlajková loď LG G3. Okrem odhadovaných špcifikácií dnes internet ponúka aj prvé z renderov tohto zariadenia. Tie zobrazujú zariadenie s miniatúrnymi okrajmi a ovládaním vzadu, čo sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane aj skutočnosťou.

lg-g3-leak-mockup-h1

LG výrazne zasiahne do bojov o mobilný trh aj v roku 2014. Dokazujú to prvé rendery a špekulácie o LG G3, ktoré sa má stať vlajkovou loďou spoločnosti na tento rok. Prvé záznamy o tomto smartfóne pochádzajú z Bulharska. Spomínaný blog, kde boli údaje zverejnené, ponúka vcelku jasný obraz o tom, ako by toto zariadenie malo vyzerať – ponúkne 5,5-pacový 2K displej (rozlíšenie 2560 x 1440 pixelov), telo bez rámikov a ovládanie v zadnej časti pod fotoaparátom. Materiál, z ktorého zariadenie bude vyrobené má byť polykarbonát, ktorý je známy napríklad zo smartfónu HTC One X. Novinkou má byť odoberateľný zadný kryt, ktorý indikuje prítomnosť slotu na pamäťové karty.

Náš tip
LG G3 by mal byť ohlásený v júni, do predaja sa dostane o mesiac neskôr

Z ďalších vlastností blog zahŕňa informácie o duálnom blesku a IR vysielači, ktorý by sa mal prvýkrát ocitnúť vedľa šošovky fotoaparátu. Informácie o tomto zariadení však zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené a o jeho parametroch sa dozvieme zrejme až tesne pred predstavením, ktoré sa má konať už o mesiac. Priznajte sa, kto z vás sa na novú gé-trojku teší?

Zdroj: PhoneArena

17.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+