MojAndroid

FarmVille 2: Country Escape je tu! Po čakaní na uvoľnenie medzinárodnej verzie tejto hry, sme sa konečne dočkali. Po pomerne veľkom úspechu, ktorý táto hra zaznamenala v Kanade, kde bola exkluzívne dostupná už nejaký čas, si ju teraz môžete nainštalovať aj u nás. Stačí zamieriť do obchodu Play, kde je dostupná úplne zadarmo.

Populárna Facebook hra existuje vo svojej online podobe už od roku 2012 a takmer ihneď sa stala veľkým hitom. Hra, ktorá je simuláciou farmárčenia prináša možnosť pestovať plodiny, obchodovať s komoditami, či chovať zvieratá. Na rozdiel od webovej verzie, na Androide sa dá hrať aj v offline režime.

FarmVille_2__Country_Escape_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play2 FarmVille_2__Country_Escape_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play3

FarmVille 2: Country Escape pre Android je klasickou ukážkou freemium modelu hier. Titul teda ponúka nákup rôznych bonusov, ktorý  v prípade FarmVille prichádza v podobe zrýchlenia času potrebného na pestovanie plodín a chovanie zvierat.

Ak teda patríte medzi fanúšikov hry FarmVille na Facebooku, určite si nainštalujte aj jej verziu pre zariadenia s Androidom. Sťahujte pomocou odkazu na obchod Play.

Verzia: 9.5.2191
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 9.5.2191
Aktuálna cena: Zdarma

17.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+