MojAndroid

Samsung Galaxy S5 sa môže pochváliť výbornou výdržou na jedno nabitie, ktorú zabezpečuje batéria s kapacitou 2800 mAh. Ak nepatríte medzi náročných používateľov, ktorým telefón vydrží nanajvýš počas pracovného dňa, tak vám S5 vydrží s prehľadom aj dva dni. Čo by ste však povedali na to, keby ste tento čas dokázali dramaticky predĺžiť. Hoci existuje možnosť zariadenie dobíjať externými batériami, toto riešenie nie je ani zďaleka tak elegantné ako to, ktoré ponúka spoločnosť Brando. Tá predstavila nové púzdro doslova nabité energiou. Obsahuje totižto batériu s kapacitou až 4800 mAh.

Oproti tendenčným batériám sa odlišuje tým, že pre Samsung Galaxy S5 predstavuje zároveň aj ochranné púzdro. V ňom môžete es-päťku nosiť počas celého dňa alebo len vtedy, keď mu dochádza batéria. Špeciálne púzdro s integrovanou batériou obsahuje všetky potrebné otvory pre fotoaparát aj mikrofón a nabije sa v priebehu 8 hodín. Samozrejme, takto veľká kapacita batérie sa prejavila aj na rozmeroch, s ktorými pri pripojení Samsungu Galaxy S5 musíte vo vrecku nohavíc počítať – činia 151 x 75 x 17 mm, samotné púzdro váži 100g. Cena tzv. Power Jacket pre S5 je 38 amerických dolárov, dostupný je v bielej a čiernej farbe.

Zdroj: brando

17.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+