MojAndroid

Svoju cestu do Obchodu Play si našiel aj titul známy z platformy iOS – Frontback. Ide o jednoduchú fotografickú aplikáciu, ktorá vám umožní nasnímať fotografie oboma fotoaparátmi na vašom zariadení v jednom čase. Podobnú funkciu ponúka aj Samsung vo svojich novších Galaxy S smartfónoch. Aplikácia Frontback ale nie je kópiou tejto funkcie, nakoľko prináša niekoľko zásadných odlišností a zmien.

frontback

Náš tip
APLIKÁCIE | PhotoSync – záloha a synchronizácia fotografií cez Wi-Fi

Prvou z nich je spôsob, ako sa zobrazia zachytené snímky. Tie sa na displeji totižto ukážu priamo nad sebou v rovnakej veľkosti, čo fotografiám dodáva nový rozmer. Prostredie aplikácie je tiež veľmi jednoduché a praktické, so zameraním najmä na samotné fotenie. Aplikácia Frontback si dáva záležať aj na zdieľaní, a preto v nej nájdete všetky možné spôsoby, ako sa o svoju fotografiu podeliť. Jednou z možností je aj zdieľanie do Frontback komunity, kde môžete rovnako načerpať aj motiváciu pre ďalšie snímky. Ak vás tento titul nadchol, stiahnite si ho pomocou odkazu nižšie.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

17.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+