MojAndroid

Ako by mal vyzerať dokonalý fotomobil súčasnosti? Mal by mať dostatočné vysoké rozlíšenie, dobrú optiku a určite by mal ponúknuť aj zaujímavé funkcie. To všetko má ponúknuť nový smartfón spoločnosti Vivo, ktorý nielenže disponuje ultravysokým rozlíšením snímača, ale aj optickou stabilizáciou.

Vivo Xshot by mohol byť skutočným unikátom. Vybavený je totižto 24 Mpix snímačom Exmor RS spoločnosti Sony, ktorý je vsadený do modulu fotoaparátu s optickou stabilizáciou a výbornou svetelnosťou f/1.8. Pre porovnanie, Sony Xperia Z2 ako aj HTC One (M8) majú optiku s udávanou svetelnosťou f/2.0. Vivo Xshot by tak mal dobre fotiť aj v horších svetelných podmienkach. Navyše má dokázať vytvárať 3D a 4K video. Vybavený je aj vlastným hardvérovým tlačidlom spúšte fotoaparátu.

Vivo-Xshot-24MP-rear-camera-1 Vivo-Xshot-24MP-rear-camera-2

Ďalšie známe parametre hovoria o použití nezvyčajného predného fotoaparátu s rozlíšením až 7.68 Mpix, výkonného procesoru Snapdragon 801, 3 GB RAM a 32 GB interného ukladacieho priestoru.

Spoločnosť Vivo už má na svojom konte niekoľko zaujímavých modelov smartfónov. Nedávno sa k nim pridal prvý mobilný telefón so 6 palcovým 2K displejom, XPlay 3S, ktorý okrem iného obsahuje aj čítačku odtlačkov a procesor Snapdragon 800. Ďalšie detaily ohľadom Vivo Xshot však zatiaľ ostávajú zahalené rúškom tajomstva, keďže výrobca ho oficiálne ešte nepredstavil.

Zdroj: phonearena

16.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+