MojAndroid

To, že je USA jedným z najväčších trhov s mobilnými zariadeniami dokazujú nielen svetové štatistiky, ale aj výrobcovia a ich správanie. Napríklad taký riaditeľ americkej pobočky T-Mobile dostal v jeden deň zlaté verzie vlajkových lodí od HTC aj Samsungu. To, či išlo o bezodplatný dar alebo šikovný marketingový ťah necháme na vašom posúdení.

John Legere dostal najprv vlajkovú loď HTC One M8 v 24 karátovom prevedení, čím sa ihneď pochválil príspevkom na Twitteri. To nenechalo chladným americkú pobočku Samsungu a v zápätí pristál na Legerovom stole ďalší zlatý Android, tentokrát Samsung Galaxy S5. Samozrejme, že aj na túto udalosť riaditeľ T-Mobilu upozornil formou Tweetu.

Jedným z možných vysvetlení je to, že sa v tento deň začali v T-Mobile USA predávať naraz oba zo spomínaných zariadení. John Legere je tak šťastným majiteľom dvoch z najlepších Android zariadení na trhu a aby toho nebolo málo, v zlatom prevedení.

Náš tip
ANDROID DUEL | HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy S5

Zdroj: AndroidAuthority

16.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+