MojAndroid

O LG G3 sme toho počuli v posledných týždňoch dosť a mnohí z nás sú zvedaví, kedy už tento smartfón bude konečne predstavený. Jedným zo spomínaných dátumov bol 17. máj, podľa posledných správ sa však zdá, že termín predstavenia sa posunul. Zdroj priamo z Južnej Kórey totiž tvrdí, že nový topmodel LG bude predstavený koncom júna a do predaja sa dostane v júli, len krátko po predstavení.

Náš tip
LG G3 má mať 5,5″ QHD displej. Dočkáme sa ho v máji?

Nový LG G3 by tak bol dostupný približne desať mesiacov po uvedení jeho predchodcu, LG G2, ktorý bol predstavený v auguste 2013 a predávať sa začal v septembri. Dôvodom na skoršie uvedenie modelu majú byť podľa LG aktuálne podmienky na trhu, na základe ktorých by augustové predstavenie bolo príliš neskoré. Je zrejmé, že LG potrebuje čím skôr dorovnať svojich konkurentov Samsung, HTC a Sony, ktorí už vlajkové lode pre túto sezónu predstavili.

LG G3 by mal mať displej s rozlíšením 2560 x 1440 bodov a stal by sa tak len tretím smartfónom s takýmto displejom, po Vivo Xplay 3S a Oppo Find 7. Z ďalším parametrov sa hovorí o 13 MPx fotoaparáte s vylepšenou optickou stabilizáciou, podobne ako u LG G Pro 2.

Náš tip
LG G3 bude odolný voči vode a prachu

Zdroj: unwiredview.com

 

16.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+