MojAndroid

Aj keď je logo spoločnosti často tým najdôležitejším prvkom na tele smartfónu, niektorým používateľom výslovne vadí, najmä ak sa jedná o zariadenia značky HTC. Tá svoje logo totižto umiestňuje priamo pod displej, kde je značne viditeľné. To však nie je prípad konceptu HTC One Max M8, ktorý prichádza bez loga v prednej časti. Prekvapí však aj ďalšími vlastnosťami.

htc-one-max-m8-2

Ide o dielo dizajnéra Hasana Kaymaka, ktorý sa pokúsil o vytvorenie konceptu ďalšej generácie tabletofónu od HTC. Ten by mal okrem moderného dizajnu priniesť aj 6,1-palcový Super LCD 3 displej, diamantom brúsené šasi či BoomSound Limited Edition HD reproduktory. Čítačka odtlačkov prstov by mala byť umiestnená v pravom boku v tlačidle zapínania, čo je viac než zaujímavý nápad hodný realizácie. Čerešničkou na torte je microUSB v3.0 s podporou rýchleho prenášania dát.

Zariadenie by malo disponovať aj dvojicou fotoaparátov, pričom jeden z nich by mal 21 Mpix a druhý by mal 4 ultrapixely, takže by išlo o známy UltraPixel snímač od HTC. Rovnaký by sa mal nachádzať aj v prednej časti tabletofónu. Špecifikácie uzatvára aj možný názov zariadenia – HTC One Ace, ktorý by mohol nahradiť označenie HTC One Max M8. Ako sa koncept tohto zariadenia pozdáva vám? Kúpili by ste si smartfón s týmto dizajnom a parametrami?

Zdroj: PhoneArena

15.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+