MojAndroid

Webová verzia Gmailu sa dočkala ďalšej novinky, ktorá poteší najmä používateľov sociálnej siete Google+ a funkcie automatického zálohovania fotografií. Google totižto svojho e-mailového klienta ešte viac prepojil so svojimi ďalšími službami, predovšetkým s cloudovým úložiskom Drive a najnovšie aj s fotografiami uloženými na Google+.

V aktualizovanej verzii môžete jednoduchým spôsobom pridávať fotografie alebo celé albumy z tejto sociálnej siete. Ako prvé sa zobrazia najnovšie fotografie pridané do cloudu prostredníctvom funkcie automatického zálohovania z vášho smartfónu alebo tabletu. Vložené zábery sa dajú ďalej zmenšiť pomocou nového vizuálneho editora.

gmail2-1

Ak zatiaľ nové funkcie ešte nemáte, tak nemusíte panikáriť. Google ich používateľom Gmailu sprístupňuje postupne, čo znamená, že vám budú aktivované v najbližších hodinách alebo dňoch.

Zdroj: techcrunch

15.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+