MojAndroid

Jedným z obľúbených a využívaných benefitov Telekomu bola akcia 1+1 lístok do kina zadarmo. Zákazníci operátora tak mohli získať každú stredu 2 lístky na bežné predstavenia za cenu jedného. Od pondelka 14. 4. však táto akcia končí a Telekom ju nahrádza novou.

 Telekom kino

Zákazníci môžu odteraz namiesto jedného lístka zadarmo získať 15% zľavu na vstupenky do kín CINEMA CITY a CINEMAX. Zľava platí od pondelka až do piatku, nie je teda obmedzená na stredu, ako tomu bolo v prípade predchádzajúcej akcie. Každý zákazník Telekomu môže zľavu na svoje telefónne číslo využiť dvakrát do týždňa a získať teda maximálne  2 x 2 lístky s 15% zľavou. Ako nám potvrdili v Telekome, ak má zákazník u operátora viac čísel, zľavu môže dvakrát týždenne využiť na každom z nich. Zľava sa uplatňuje zaslaním bezplatnej SMS s textom CINEMA CITY na číslo 211, v spätnej SMS dostane zákazník zľavový kupón, ktorým sa preukáže v pokladniach CINEMA CITY. Ostatní zákazníci Telekomu, ktorí nemajú u operátora telefónne číslo, si môžu kupón objednať a bude im zaslaný na e-mail. Viac informácií nájdete na stránke operátora.

Zdroj: Telekom

14.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+