MojAndroid

Android by sa vo svojej ďalšej veľkej aktualizácii mohol dočkať ďalších výrazných zmien, ktoré by ho od predošlých verzii odlíšili aj svojím vzhľadom. Na internete sa v posledných týždňoch objavilo niekoľko informácií o redizajnovaní e-mailového klienta Gmail pre Android, a svetlo uzreli aj informácie o projekte Hera, novom spôsobe multitaskingu založenom na HTML 5 a internetovom prehliadači Chromium.

To, že Google pripravuje pre Android veľké zmeny, dokazujú aj uniknuté snímky s ikonami aplikácií spoločnosti. Nové ikony idú ruka v ruke s trendom súčasnej webovej grafiky a sú vyhotovené v štýle flatovej grafiky. Je teda veľmi pravdepodobné, že zmien sa nedočká len používateľské prostredie Google aplikácií, ale aj samotné prostredie Androidu. Kedy presne to však bude, zatiaľ nevieme. Oznámenia majoritných zmien v OS však môžeme očakávať na Google I/O 25-26. júna.

ikony_google ikony google1

Zdroj: phonearena

14.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+