MojAndroid

Pretrvávajúci záujem zákazníkov o tablety sa prejavuje aj v Orangei. Operátor v uplynulých dňoch predal už 100-tisíci tablet a potvrdil tak pozíciu najväčšieho predajcu tabletov na Slovensku. Orange zároveň eviduje viac ako milión aktívnych zákazníkov, ktorí využívajú dátové služby. Najpreferovanejším zo všetkých tabletov doteraz predaných v Orangei je Prestigio MultiPad 8.0 3G. S výraznejším odstupom zaznamenal operátor dopyt po zariadeniach od výrobcov Samsung a Huawei. Tablet v Orangei je možné získať k paušálom od od 1 eura.

Top 5 tabletov Orange

Na Slovensku je v súčasnosti viac ako 250-tisíc predaných tabletov. Z celkového počtu je asi 60% zariadení len s Wifi a 40% kombináciou Wifi + pripojenia na 3G sieť. Orange sa na celkovom predaji tabletov na Slovensku podieľa počtom 100 tisíc kusov, pričom tablety s kombinovaným využívaním mobilných dát (Wifi+3G) predstavujú asi 80 % zo všetkých predaných tabletov v Orangei.

Zdroj: tlačová správa

8.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+