MojAndroid

Tento týždeň bol pre našu redakciu náročnejším než iné. Na našich stoloch sme totižto privítali tri mobilné novinky od  známych výrobcov HTC, Samsung a Sony. Väčšinu týždňa sme strávili ich testovaním a písaním podrobných recenzií, ktoré vám odporúčame aj v dnešnej Téme. Chcete si kúpiť nový Android a neviete sa rozhodnúť ktorý si vybrať? Naše recenzie vám pri rozhodovaní pomôžu.

HTC One M8 – K dokonalosti mu chýba málo

Nový One (M8), predstavený 25. marca 2014, zobral všetko dobré z predchádzajúcej generácie smartfónu a pozdvihol to ešte na vyššiu úroveň. Prichádza v dokonalejšej unibody konštrukcii vyrobenej z hliníka, hlasnejšími reproduktormi BoomSound, či ešte lepším a rýchlejším používateľským prostredím HTC Sense. Výrobca pribalil aj nový Duálny fotoaparát, či prednú širokouhlú kameru s rozlíšením 5 Mpix. Čím nás nový One potešil a čím sklamal? Dozviete sa to v našej podrobnej recenzii.

Recenzia-HTC One M8-31

Náš tip
RECENZIA | HTC One (M8) – K dokonalosti mu chýba málo

 

Samsung Galaxy S5 – nekorunovaný kráľ galaxií

Mnohými odsudzovaný smartfón Samsung Galaxy S5 sme získali na recenziu medzi prvými na Slovensku. Už po pár chvíľach sme vedeli, že to nebude jednoduché, pretože tento “nekorunovaný kráľ galaxií” prináša naozaj dôležité zmeny, no s odhodlaním sme sa pustili do jeho testovania. Aké dojmy v nás tento smartfón zaujal po týždni testovania, vám píšeme v podrobnej recenzii nižšie.

samsung-galaxy-s5--01

Náš tip
Recenzia | Samsung Galaxy S5 – nekorunovaný kráľ galaxií

Sony Xperia Z2 Tablet – To najlepšie od Sony

Úspech minuloročného modelu Sony Xperia Tablet Z ukázal, že Sony vie ako sa vyrábajú naozaj špičkové zariadenia, ktoré sa od konkurencie odlišujú odolnosťou ale aj konštrukciou. Japonský výrobca však nezaostáva ani v tomto roku a počas veľtrhu MWC 2014 uviedol novší model. Tentokrát prekonal sám seba, nový model Sony Xperia Z2 Tablet je tenší a ľahší ako jeho predchodca a rovnako nesie titul “Najľahší a najtenší tablet na svete”. Ak k tomu pridáme vylepšený Live Color LED displej, rýchlejší procesor, silnejšie reproduktory či 3 GB pamäte RAM, môžeme tablet minimálne papierovo označiť za skutočne to najlepšie čo Sony dokáže momentálne ponúknuť. Pozrite sa na tento tablet z bližšia v detailnej recenzii.

Recenzia | Sony Xperia Z2 Tablet

Náš tip
RECENZIA | Sony Xperia Z2 Tablet : To najlepšie od Sony

Zaujímate sa o iné zariadenia s Androidom? Prečítajte si aj ďalšie z našich recenzií.

6.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+