MojAndroid

Ďalšie dva mesiace sú za nami a my v redakcii sme ich, okrem iného, využili na prípravu nového čísla Android Magazínu. Opäť sme pre vás pripravili súhrn najdôležitejších noviniek v mobilnej oblasti za posledné obdobie, ale samozrejme tradične nechýbajú ani unikátne témy, ktoré sme napísali špeciálne pre tento internetový časopis.

magazin android

Jednou z najvýznamnejších mobilných udalostí, ktorá v Android Magazíne nemôže chýbať, je výstava MWC 2014 v Barcelone, ktorú navštívil aj náš šéfredaktor Michal Chabada. Na tomto podujatí bol predstavený jeden z najočakávanejších smartfónov roka, Samsung Galaxy S5. Kolega Ondrej Ličko tento smartfón medzi prvými na Slovensku otestoval a jeho recenziu si môžete prečítať už v tomto čísle. Ak vás zaujímajú skôr tablety, nevynechajte recenziu jedného z najvyspelejších modelov súčasnosti, ktorý bol tiež predstavený na MWC 2014 – Sony Xperia Z2 Tablet. V čísle však nájdete aj kompletné zhrnutie všetkých najdôležitejších noviniek z MWC 2014, ktoré pripravil takisto Ondrej Ličko.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín Marec/Apríl 2014  <<

MWC sa však okrajovo dotýka aj ďalšieho článku. Spomínate si ešte na smartfón Samsung Galaxy Beam, ktorý bol vybavený projektorom? Nepochybujeme, že sa medzi vami nájdu viacerí, ktorí si na tento model spomínajú a rovnako predpokladáme, že takéto správy z mobilného sveta sledujú predovšetkým mladší ľudia. Sú však aj výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. O jednej z nich, 70-ročnom pánovi Milanovi, sa dočítate v jeho príbehu.

Ďalším zaujímavým človekom je Michal Deák, mladý, ale skúsený vývojár z herného štúdia Geardice, ktorý má na konte už viacero hier a jeho aktuálnym dielom je logická hra Lightz. Jeho vyjadrenia, týkajúce sa tvorby aplikácií a s ňou súvisiacich radostí i starostí nájdete v rozhovore, ktorý nám poskytol. Kompletný zozname tém je nasledovný:

  • Úvodník – V znamení jari a MWC
  • Čo nás zaujalo v uplynulom období a novinky v redakcii
  • Recenzia Samsung Galaxy S5 – Nekorunovaný kráľ galaxií
  • Recenzia Sony Xperia Z2 Tablet – To najlepšie od Sony
  • Rozhovor s Michalom Deákom z herného štúdia Geardice
  • Prehľad noviniek z MWC 2014
  • Príbeh pána Milana – dôchodcu, ktorý sa v mobiloch vyzná lepšie než mnohí ľudia v aktívnom veku
  • Android poradňa
  • Novinky u našich operátorov
  • Hráme sa Androidom – TOP 10 hier za uplynulé obdobie
  • Inzeráty z AndroidBazar.sk
  • Nové SK & CZ Aplikácie

Ak čítavate náš časopis cez aplikáciu Android Magazín Lite, možno vás potešia zmeny a vylepšienia, ktoré sú súčasťou jej verzie 2.0. V Android Magazíne samozrejme nemôžu chýbať ani bežné rubriky, venované najlepším hrám, ktoré sme za posledné týždne vyskúšali, nové slovenské a české aplikácie či obľúbená Android poradňa v ktorej radíme našim čitateľom. Ak vás teda premenlivé aprílové počasie zaženie z príjemného jarného slnka do bezpečia domovov, môžete si čas vyplniť kopou zaujímavého mobilného čítania:-)

Internetový časopis Android Magazín je už k dispozícii aj prostredníctvom aplikácie Android Magazín (lite). Je určená pre smartfóny a nájdete ju v obchode Google Play po kliknutí na widget nižšie.

Android Magazín – staršie čísla

6.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+