MojAndroid

Spoločnosť Lenovo oznámila uvedenie radu nových Android tabletov A-série ponúkajúcich rôzne konfigurácie a veľkosti displejov. Portfólio tabletov Lenovo A10-70, Lenovo A8-50 a Lenovo A7-50 sa môže pochváliť štvorjadrovými procesormi a zaujímavou cenovou reláciou, v ktorej vystupujú. Novinky budú podľa oficiálnych informácií dostupné začiatkom druhého štvrťroku 2014.

TAB A7-50

na obr. Lenovo A7-50 

Nový rad začína modelmi A7-30 a A7-50 so 7-palcovými displejmi, ktorých úplná hardvérová špecifikácia však zatiaľ nebola uvedená. Model A7-30 sa vyznačuje spomínaným štvorjadrovým procesorom a lepším audio zážitkom vďaka duálnym reproduktorom s technológiou Dolby®. Uvedená je aj podpora SIM karty, takže model bude vybavený 3G modulom. Cenovo dostupný tablet s označením A7-50 ponúkne displej s HD rozlíšením, štvorjadrový procesor, 2 MPx predný a zadný fotoaparát a 3G konektivitu. Je tiež dostupný ako variant A7-40, ktorý je v štýlovej ebenovej farbe, s kapacitou 8GB a len s prednou kamerou.

TAB A8 TAB A10

na obr. vľavo Lenovo A8, vpravo Lenovo A10

Dostupný bude tiež model A8, ktorý prichádza v škále odvážnych farebných možností a s väčšou 8-palcovou HD obrazovkou. Nový rad A-série uzatvára tablet A10, ktorý je vybavený 10.1 palcovým HD displejom a duálnym predným reproduktorom s opäť technológiou Dolby®. Android tablety  A-série  budú celosvetovo dostupné od druhého štvrťroka 2014.  Lenovo tablety A7 sú na slovenskom trhu k dispozícii v cene od 99 Eur s DPH,  A8  v cene od 155 Eur s DPH a A10 v cene od 209 EUR s DPH.

Zdroj: tlačová správa

 

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+