MojAndroid

Spoločnosť Huawei predstaví svoju novú vlajkovú loď možno už o mesiac, presnejšie 7. mája. Predstavenie smartfónovej novinky by sa mohlo netradične uskutočniť v Paríži, kde sa bude nachádzať aj naša redakcia. Dostali sme totižto pozvanie, ktoré sme získali priamo od spoločnosti Huawei. Hoci sa v ňom priamo nespomína Ascend P7, veríme, že práve toto bude udalosť kde ho predstavia.

Huawei-Ascend-P6-8

Huawei Ascend P7 bude nasledovníkom šikovnej P6-ky, ktorú môžete vidieť na fotografii.

Náš tip
Recenzia | HUAWEI Ascend P6 | Štíhly krásavec

Len pre pripomenutie, Huawei Ascend P7 má disponovať displejom s uhlopriečkou 5″ a Full HD rozlíšením 1080 x 1920 pixelov. Jeho základom má byť vlastný 4-jadrový procesor Huawei HiSilicon s taktom 1,6 GHz a 2 GB operačnej pamäte RAM. Integrovať by mal tiež 13 MPx fotoaparát a 2460 mAh batériu. Operačným systémom bude Android 4.4 KitKat s novou verziou používateľskej nadstavby EmotionUI 2.0. Parametre tohto zariadenia však ešte nie sú oficiálne a potvrdíme vám ich až v deň predstavenia. Dovtedy môžete sledovať ďalšie novinky na našej stránke alebo si prečítať články o Huawei Ascend P7, ktoré sme vám v posledných dňoch priniesli.

Náš tip
Nové fotografie ukazujú Huawei Ascend P7

2.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+