MojAndroid

Po tom, čo sa na Internete objavili uniknuté fotografie tabletu Galaxy Tab 4 7.0, známy tipster @evleaks, ktorý nás zásobuje informáciami o pripravovaných tabletoch a smartfónoch, priniesol tlačové fotografie 10.1-palcovej verzie Galaxy Tab 4 10.1. Oba modely budú súčasťou jednej rodiny tabletov a vzhľadom na slabšiu výbavu budú dostupné v nižšej cenovej relácii než novinky z radu TabPRO a NotePRO.

Galaxy Tab 4 10 Galaxy Tab 4 10

Galaxy Tab 4 10.1 má ponúknuť rozlíšenie zobrazovacej jednotky na úrovni 1280 x 800 pixelov, štvorjadrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GHz, 1,5 GB RAM, či 16 GB rozšíriteľnej vnútornej pamäte. K dispozícii má byť aj slabší fotoaparát s rozlíšením 3 Mpix a predná 1,3 Mpix kamera. Predinštalovaný by mal byť najnovší Android 4.4 KitKat spolu s nadstavbou výrobcu. Presný začiatok predaja zatiaľ nie je známy, no vzhľadom na dátum z fotografie môžeme predstavenie tabletov očakávať 24. apríla. Zverejnené zatiaľ neboli ani predpokladané predajné ceny. Ak však zoberieme do úvahy slabšie parametre, zrejme sa dočkáme cenovo atraktívnych zariadení. Na to si však budeme musieť počkať, kým spoločnosť nevydá oficiálne informácie.

Náš tip
Samsung Galaxy Tab 4.0: Takto má vyzerať nový 7″ tablet od Samsungu

Zdroj: pocketnow

31.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+