MojAndroid

Slovenský vývojár vystupujúci pod pseudonymom Theredsunrise je autorom veľmi zaujímavej Android aplikácie Instago Map Street View. Ide o pomocnú aplikáciu pre Google Mapy, ktorá do nich vkladá pohľad zo Street View, čo pomôže najmä nováčikom zorientovať sa v neznámom prostredí. Aplikácia má však aj ďalšie možnosti využitia, ktoré sa zakladajú len na vašej fantázii.

Instago-street-view-1 Instago-street-view-2

Priamo v aplikácii sa môžete nechať navigovať na vami zvolené miesto na mape, pričom jednoduchými pohybmi môžete meniť svoju polohu aj pohľad. Pridanou hodnotou tejto aplikácie je možnosť vidieť náhľad zo Street View priamo na mape tak, že sa otočíte v smere, ktorý chcete vidieť. Aplikácia je veľmi intuitívna a jednoduchá na používanie. Princíp, akým funguje vám najlepšie vysvetlí priložené video priamo od autora.

Aplikácia Instago Map Street View je dostupná bezplatne a ak vás zaujala, najlepšie spravíte, ak si ju stiahnete na svoje zariadenie a vyskúšate si ju. Poslúži vám na to nižšie priložený widget. Ak ste si aplikáciu nainštalovali, dajte nám v komentároch vedieť, ako sa vám páči.

Verzia: 2.7.882
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.7.882
Aktuálna cena: Zdarma
29.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+