MojAndroid

Ak aspoň občas sledujete dianie vo svete filmov, určite ste postrehli prípravu nového filmu Godzilla, ktorý by sa mal na plátnach objaviť niekedy v máji. Ako to však už býva zvykom, s príchodom filmu sa dočkáme aj herného spracovania pre mobilné zariadenia. Zverejnený bol prvý trailer pripravovanej hry pre Android a iOS, ktorý však na prvý pohľad neprebudil veľké očakávania.

Trailer totižto odhaľuje, že pripravovaná hra za zaradí do kategórie puzzle. Na obrazovke tak budete hrať logickú hru podobnú klasickému Bejeweled, kde ničíte diamanty rovnakej farby. Ak budete v hre úspešní, na pozadí bude Godzilla ničiť mesto alebo vojenské jednotky. Veľmi netradičné spojenie dvoch odlišných žánrov nie je nič, čo by ste od hry s legendárnou príšerou čakali. Prirodzenejšia by bola nejaká akčná hra z pohľadu tretej osoby, no v tomto momente je predčasné vyvodzovať závery. Hra bude zverejnená niekedy v rovnakom období, ako filmové spracovanie.

http://www.youtube.com/watch?v=r6DJSWeIRM8
Zdroj: droidlife

18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+