MojAndroid

Hoci máme na Facebooku už takmer 55 000 fanúšikov, v službe Feedly a celkovo cez RSS nás odoberá len niekoľko stoviek čitateľov. Rozhodli sme sa preto vytvoriť jednoduchý návod na to, ako prostredníctvom služby Feedly sledovať naše novinky a všetky články. Stačí vykonať niekoľko jednoduchých krokov a už nikdy vám neujde žiadna z našich noviniek. Návod je vytvorený pre službu Feedly, no s podobným postupom si MôjAndroid.sk kanál môžete pridať aj v ďalších RSS aplikáciách.

1. Prihláste sa do Feedly pod svojim používateľským účtom a otvorte si domácu obrazovku služby.

2. Otvorte si pomocou tlačidla Add content časť s názvom Discover.

feedly-mojandroid.sk

3. V poli pre vyhľadávanie zadajte MôjAndroid.sk.

feedly-mojandroid-1

4. V hornej časti obrazovky kliknite na Subscribe – teda odber našich noviniek. Ak nechcete prísť o žiadny z článkov, v kontextovom menu zvoľte pole Must reed.

feedly

5. Hotovo! Vo vašom Feedly účte už môžete sledovať naše články :)

Návod sme skúšali v prehliadači Mozilla Firefox a v iných prehliadačoch sa môže v malých detailoch líšiť. Ak ste si nás vo Feedly pridali, môžete naše články čítať, uložiť na neskoršie čítanie alebo ich zdieľať na niektorú zo sociálnych sietí. Ak ste mali s pridávaním nášho kanála do vášho profilu problém, napíšte nám komentár alebo sa obráťte na používateľov AndroidForum.sk, ktorí vám s týmto postupom pomôžu.

Verzia: 38.0.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 38.0.0
Aktuálna cena: Zdarma

14.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+