MojAndroid

V obchode Google Play sa objavila nová hra od Michala Deáka z vývojárskeho štúdia Geardice. Je založená na známom koncepte navádzania lietadiel na pristávacie plochy a prináša jednoduchú grafiku i herné princípy.

Tie zrejme netreba zložito vysvetľovať, keďže podobných hier existuje viacero. Na obrazovke je zobrazené letisko, zo strán prichádzajú lietadlá a helikoptéry, ktoré je potrebné navádzať na pristávacie plochy príslušnej farby. To sa realizuje jednoducho, ťahom prsta po displeji. Cieľom je pomôcť úspešne pristáť čo najviac lietadlám a nedopustiť, aby sa zrazili. K dispozícii sú tri typy lietadiel (resp. dva a helikoptéra), dosiahnuté skóre je možné zobraziť v tabuľke.

Flying Madness a Flying Madness b Flying Madness c

Grafika hry je jednoduchá, vektorová a prostredie ladené do tmavých farieb, čo je však pri súčasnom trende záplavy bielej celkom príjemná zmena. Trochu však chýbajú širšie herné možnosti, viacero herných módov, prípadne viacero letísk. Je možné, že rozšírenie prinesie niektorá z aktualizácií.

Android hra Flying Madness je v obchode Google Play dostupná zadarmo a obsahuje reklamy, ktoré sa však nezobrazujú priamo počas hrania. Ak máte radi hry podobného štýlu, vyskúšajte aj Flying Madness.

7.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+