MojAndroid

Sony a jeho najnovšia vlajková loď Xperia Z2 priniesli niekoľko vylepšení. Jednou z hlavných výhod novšieho modelu je aj väčší a kvalitnejší displej. Sony Xperia Z2 má 5,2 palcový Triluminos displej s Full HD rozlíšením, ktorý ponúka bohatšie farby a lepšie pozorovacie uhly ako predchodca. Na rozdiel od panelu v Xperii Z1 je tentokrát použitá nová technológia Live Color LED, ktorá nahradila bežne používaný IPS panel. Technológia využíva červený a zelený fosfor na modrých LED diódach a prispôsobené farebné filtre, vďaka čomu vytvára jasnejšie a jednotnejšie svetlo. Výsledkom sú sýtejšie farby na obrazovke pri pozeraní čohokoľvek, bez rizika presýtených farieb. Ako si nová Xperia počína v porovnaní so svojim predchodcom zachytáva aj séria fotografií.

Náš tip
Sony Xperia Z2 vs. Sony Xperia Z1: Čo je nové

Xperia-Z2-display_1

Xperia-Z2-display_2 Xperia-Z2-display_3 Xperia-Z2-display_4 Xperia-Z2-display_5 Xperia-Z2-display_6 Xperia-Z2-display_7 Xperia-Z2-display_8 Xperia-Z2-display_9 Xperia-Z2-display_10 Xperia-Z2-display_11 Xperia-Z2-display_12 Xperia-Z2-display_13 Xperia-Z2-display_14 Xperia-Z2-display_15 Xperia-Z2-display_16 Xperia-Z2-display_17 Xperia-Z2-display_18 Xperia-Z2-display_19

Zdroj: xperiablog

26.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+